Yousmileismile.dk – flot usynlig tandretning

Jeg har hele mit liv gået rundt med skæve tænder, og været bange for at grine med åben mund – altid haft lukket mund og mere bare sendt et smil. Jeg var så ked af det, at jeg seriøst overvejede at få hevet mine tænder ud og få gebis – og da jeg fortalte det til en af mine venner, fortalte hun mig om Yousmileismile.dk – og at jeg kunne få rettet mine tænder i stedet og endda med usynlige togskinner. Jeg gik ind på deres hjemmeside, og fik booket en tid til en gratis forundersøgelse, dels for at høre om det kunne lade sig gøre med mine skæve tænder og for at høre om det i det hele taget var til at betale sig ud af. Jeg blev mødt af meget søde, venlige og professionelle mennesker, som forklarede mig hele processen og priserne.

Flot tandsæt og dejligt smil

Jeg havde længe drømt om at få det jeg blev lovet af https://yousmileismile.dk/ og deres professionelle medarbejdere. Jeg blev guidet hele vejen igennem, og trods min tandlæge skræk, fik jeg mine tænder rettet op med deres usynlige togskinner. Hvor var det dejligt, at jeg kunne få det gjort på denne lidt usynlige måde, så jeg ikke skulle rende rundt og ligne en klovn. Effekten af min usynlige togskinne, kom ret hurtigt – og det tog faktisk kortere tid end det var blevet forudsagt. Jeg er så taknemmelig for den tandretning jeg fik hos Yousmileismile – og nu kan jeg tillade mig at grine og smile med åben mund.