Udbedring af stenslag

Udbedring eller reparation af stenslag, egentligt det samme i min verden. Jeg kom kørende en stille aften på en landevej, en stor traktor kørte lige foran mig, og pludselig lyder der et knald, og der er kommet et stenslag på forruden- heldigvis skete der ikke andet end det, men det var da også nok til lige at irritere mig, for jeg havde lige fået bilen for kort tid siden. Lettere irriteret over at jeg skulle til at have fikset min forrude, kontaktede jeg alt-autoglas.dk som jeg vidste havde et værksted i Ringsted. De havde også tidligere repareret et andet stenslag for mig som forsikringsskade, så kunne de jo lige så godt tage sig af denne omgang også. Det gode er, at jeg kunne få repareret mit stenslag mens jeg var på arbejdet.

Stenslag og reparation af bilruden

Jeg kørte som sagt ind til Alt-autoglas i Ringsted, og de tog sig af alt det praktiske, og kørte mig lige hen til min arbejdsplads. Da reparation af stenslag var udført, kontaktede de mig, og spurgte pænt om jeg selv kom og hentede bilen, eller om de skulle komme med den. Det er noget jeg kalder service. De kan deres kram, og da jeg fik min bil igen, kunne jeg slet ikke se, hvor bilen havde haft stenslaget, så godt var det lavet. Jeg er selvfølgelig glad for at alt-autoglas.dk ligger tæt på min arbejdsplads, så jeg ikke skal spilde tid med at stå og vente på at en sådan reparation af stenslag.