Træner du når du er på ferie?

Når jeg er på ferie og rejser rundt, så kan jeg hurtigt godt komme til at føle mig slap og slatten, hvis jeg ikke får trænet. For selvom jeg er aktiv, og bevæger mig rundt i løbet af dagen. Så synes jeg ikke det er det samme, som hvis man tager en træning i det lokale fitnesscenter. Derfor sørger jeg også altid for at finde et fitnesscenter, hvor jeg har muligheden for at træne.

Det handler om at have det godt med sig selv

For mig handler det også rigtig meget om, at jeg har det godt med mig selv. For det er ikke bare ligemeget, hvordan jeg har det, når jeg rejser rundt. Og hvis jeg ikke føler, at jeg kan slappe af, fordi jeg render rundt med dårlig samvittighed over ikke at have trænet. Så er det for mig bedre at få det ordnet, således at jeg bedre kan nyde de omgivelser, som jeg har omkring mig. Måske du også har det på samme måde, og derfor rejse på samme vis.