Tømmerarbejde til erhvervslivet

Jeg ved ikke om det hedder erhvervstømrer – men jeg søgt en tømrer der kunne fikse taget på vores erhvervs ejendom. Jeg forsøgte at se hvad der fandtes, og mange siger jo at google er stedet hvor man kan finde alt – så jeg gav det et forsøg. Der kom selvfølgelig mange tømrer og tømrermestre frem ved min første søgning, men da jeg så begrænsede mig lidt med at skrive erhvervstømrer så kom der nogle helt andre frem i kategorien. Jeg søgte en tømrer der kunne garantere mig et godt stykke kvalitetsarbejde, og som opererede i eller omkring Middelfart. Jo mere præcis min søgning blev, jo mere indkredsede det også antal af resultater. til sidst fandt jeg Finn-Vesterholm.dk som jeg så kontaktede.

Erhvervstømrer i Middelfart

Jeg fik en god snak med Finn Vesterholm og hvad det var jeg ønskede – og den opgave ville han gerne påtage sig, og som han sagde, det er jo lige netop den slags tømmerarbejde jeg udfører for jer erhvervsdrivende virksomheder og jeres bygninger. Det var nogle dygtige folk der kom og udførte opgaven med vores nye tag, og det der var vigtigt var at tidsrammen blev overholdt – da det skulle udføres i vores sommerferie hvor fabrikken var lukket. Jeg kan kun sige, at det virkelig var et stykke kvalitets arbejde der blev udført, og prisen var også rimelig – og ikke mindst, tømreren var færdig et par dage før terminen. Der var ryddet pænt op efter deres arbejde, og ud over det nye tag, kunne vi ikke se de havde været der.