Tag på opdagelse i Danmarks hovedstad

Tag på opdagelse i Danmarks hovedstad

Har du ferie og vil du gerne opdage alt det spændende som København har at byde på? Så kan du her finde lidt gode idéer til hyggelige og underholdende steder, som du kan besøge mens du er i København.

Museer

Der er rigtig mange museer at vælge imellem i København, så vi har udvalgt nogle få der skiller sig ud fra mængden og som har gode anmeldelser.

Københavns Museum er det nyeste museum i byen, for det åbnede i februar 2020. Det byder på en masse Københavnsk historie og museet selv ligger i en gammel historisk bygning lige bag rådhuset.

Nikolaj Kunsthal er et af de mere moderne museer i København, og der fremvises international samtidskunst. Museet ligger i den smukke ombyggede Skt. Nikolajs kirke og går man en tur op i kirketårnet finder man en af Københavns bedste udsigter.

Parker

Der er også mange parker at boltre sig i, men én kan fremhæves som hel speciel og det er Kongens Have, som er en af landets ældste konelige haver. Også Botanisk have er smuk, specielt om sommeren hvor man kan se et væld af træsorter, blomster og skøn natur.

Er du i bil, kan du benytte dig af et p hus København for at undgå at køre rundt og skulle lede efter parkering. Det kan godt være svært at finde parkering i hovedstaden, specielt når man ikke er kendt der, så for at slippe for besværet kan du betale dig fra at bruge et af de mange p-huse.