stort udvalg af produkter til hus renovering

Når du skal male dine vægge, er der mange forskellige faktorer, du skal tage hensyn til. Hvilken type maling du bruger, afhænger af den type overflade, du maler, hvor meget sollys rummet får, og dine personlige præferencer. Hvis du f.eks. maler et mørkt rum med lidt naturligt lys, skal du vælge en lys maling for at lysne op. Hvis du på den anden side maler et rum, der får meget direkte sollys, skal du vælge en maling med en højere pigmentkoncentration for at forhindre udtværing. Der er også forskellige typer malingsfinish at vælge imellem, lige fra mat til højglans. I sidste ende er den bedste måde at finde ud af, hvilken maling der passer til dine vægge, at eksperimentere med forskellige typer, indtil du finder en, som du er tilfreds med. Se mere her, og tjek det store udvalg.

En anden vigtig faktor, som du skal overveje, når du maler dine vægge, er den type pensel eller rulle, du bruger. Forskellige pensler egner sig bedre til forskellige malingstyper og overflader. F.eks. er en pensel med naturhår bedst egnet til oliebaseret maling, mens en syntetisk pensel er bedre til vandbaseret maling. Når det gælder ruller, er der også forskellige materialer at vælge imellem. Igen er det en god idé at eksperimentere med forskellige typer, indtil du finder en, der giver dig den finish, du leder efter.

Når du har valgt den rigtige maling og pensel eller rulle til dine vægge, er det tid til at komme i gang! Begynd med at male loftet først, og arbejd dig derefter ned ad væggene.