Stenslag næstved

Størstedelen af alle stenslag kan repareres hos alt-autoglas. Hvis din bilrude derfor er blevet ramt, bør man kontakte stenslag næstved for en hurtig reparation, så man hurtigt og nemt kan komme videre.

Et stenslag kan ske, hvis en eventuel bil kører foran dig, men der så bliver kastet en sten op på forruden af din bil, og der kommer så en flænge i ruden. Et stenslag er hverken kønt eller ufarligt, ment i den forstand, at det kan brede sig og gøre skaden endnu større.

Af den grund burde du altid, hvis du får stenslag på din bilrude, altid kontakte en service til din bil hurtigst muligt, da et lille stenslag nemt kan føre til store revner i ruden. Ruden udgør derudover af en stor del af bilens struktur og styrke, og hvis ruden er skadet, mindskes sikkerheden af bilen derfor.

Læs her, hvis du er uheldig at få et stenslag i forruden. | FDM

Hos alt-autoglas bliver stort set alle reparationer til et godt resultat, samt du og montører finder frem til et knald skarpt tilbud på servicen. De kører bland andet det tilbud, hvor du for et stenslag i forrudens pris bliver tilbudt at få repareret 3 stenslag. Derudover sker reparationen samme dag som skaden er sket samt det foregår altsammen hjemme hos dig.

Firmaet består af danske professionelle, selvstændige montører og er et privat værksted, der holder til i midtsjælland. De har meget erfaring inden for reparation, udskiftning og taksering af auto/bilglas.

Man vil gerne nå ud til potentielle kunder, som for eksempel kunne være private bilejere, firma bilflåder, andre forsikringsselskaber og andre værksteder nær sjælland.