Spar penge med LED lys i dine udelamper

Belysning af facader og haver bliver ofte nedprioriteret til fordel for indendørsbelysning. En af grundene til at det bliver nedprioriteret er at mange føler, at det er en dyr luksus at have lamper i haven eller på facaden. Fakta er dog, at det ikke behøver at være dyrt. Udendørsbelysning med led lys er billige i drift og kan lyse flot op.

Udendørsbelysning skaber hygge i haven

Med udendørs belysning får du endnu mere gavn af din have. De fleste kigger ud på en mørk have fra stuen om aftenen. Hvorfor ikke sætte en led lampe ind under æbletræet eller i staudebedet? Spillet fra lyset gennem grenene vil give et flot spil og en fornemmelse af at haven stadigvæk er der og ikke blot er gemt væk.

Det er i dag nemt at finde en god lyskilde der kan tåle at stå i udendørslamper og led lys er ikke nødvendigvis så kedelige som man forestiller sig. Hvis man altså ser bort fra de tamme solopladelige lampespyd man kan stikke i jorden.

Facadebelysning pynter på huset

En flot lampe på din mur eller ved hoveddøren skaber også hygge og gør at dine gæster føler sig velkomne, når de besøger dig. Prøv en pære der lyser op ad muren. Det giver et rigtigt flot spil i murstenene og kaster en masse små skygger op ad din husmur.

Udebelysning mindsker risikoen for indbrud

Indbrudstyve kan bedst lide at gemme sig i mørket. Har du lys i haven og på facaden, er desværere for tyvene at skjule sig og de kan blive i tvivl om hvorvidt der er nogen hjemme.

Hvor kan man købe lyskilder online?

Det kan være svært at finde gode lyskilder online. Men hvad enten du skal bruge led lys til dit hjem eller til din virksomhed så har Joerck et kæmpe stort udvalg og de sælger på lyskilder til private og til erhverv.
Hos Joerck kan du finde et stort udvalg af led lys til udendørsbelysning via dette link: udendørs belysning