Rejser du ud i den store vide verden?

Noget af det, som har været med til at give mig allermest, er når jeg rejser ud i verden. Jeg synes det er super interessant at se andre måder at leve på. Men det kan jeg kun opleve, når jeg rent faktisk står lige midt i det. Jeg er ikke typen, der kan læse om det i en bog, og så forstå hvordan det må føles at være der. Jeg har brug for rent faktisk at stå der selv, så jeg kan se det med mine egne øjne.

Altid øjnene på næste destination

Derfor har jeg næsten også altid øjnene på næste destination. Jeg kan nemlig bare ikke lade være. Måske har jeg hørt om et eller andet spændende sted, som jeg har lyst til at opleve. Det kan også være, at jeg bare falder over en eller anden destination, som jeg synes lyder spændende. I hvert fald, så kan jeg ikke holde tanken ud om, ikke at skulle rejse ud i verden igen snart. Og derfor har jeg også altid en ide til, hvorhen.