Nye oplevelser i Hillerød

Ja det kan da godt være at der er det – nogen gange er det svært at finde ud af hvad der hører ind under nyheder og hvad der ikke gør. Men nu har jeg altså besluttet at putte denne opgave ind under nyheder, da jeg går ud fra at de shows, udstillinger og andre events, skifter alt efter hvad publikum ønsker sig. Det er jo også altid godt med nye oplevelser rundt om i landet, for er da ved at gå lidt død i de gamle. Nu er der kommet gang i de forskellige shows og events efter Corona ned lukningen, og det må vi hellere støtte, hvis det ikke helt skal uddø.

Show eller bare foredrag

Jeg selv er mest til diverse lærerige foredrag, jeg elsker at blive klogere, også selvom jeg er en gammel haletudse, som mine børnebørn siger. Men det godt for vores små hjerneceller at de bliver brugt, og udskiftet en gang imellem, ellers bliver vi ikke så rare at være sammen med, men bliver ikke bare gamle sure mænd men også gamle sure kvinder.

Hillerød, kommer jeg ikke så ofte til, jeg har da været der, men ikke lige i fornøjelses øjemed. Men hvis jeg søger på oplevelser hillerød, kan der jo komme noget spændende frem, som jeg slet ikke vidste fandtes. Det kan jo være der er et spændende foredrag eller anden eventtype, som jeg absolut bare skal over og se eller deltage i. Måske en julegave til mine børn, så vi kan være sammen.