Proenza Schouler – Modetøj og tasker i den eksklusive klasse

C-cOf43XYAAlx0K

Proenza Schouler er et amerikansk brand, som blev stiftet af de to designere, Jack McCollough og Lazro Hernandez i 2002. De to designere har kendt hinanden siden studietiden, hvor de mødte hinanden på Parsons The New School for Design for mange år tilbage.

Jack McCollough og Lazro Hernandez klingede perfekt sammen allerede i studietiden, hvorfor de blev enige om at lave deres afsluttende kollektion sammen. Det blev startskuddet på noget stort, da Proenza Schouler i dag er et brand, som er kendt i hele verden.

Proenza Schouler er i dag mest kendt for at designe moderigtige tasker, men de to designere kom faktisk først frem med deres første taskekollektion i 2008. I perioden fra 2002 til 2008 bestod deres designs udelukkende af tøj.

Danske kvinder har i årevis været begejstret for det amerikanske modemærke, som kun er blevet mere og mere populært herhjemme siden lanceringen. Den store efterspørgsel fra danske kvinder har fået et stigende antal danske forhandlere til at føje de mange kollektioner til deres sortiment.

Designerduoen har succes med at hente inspiration fra ungdomskulturer og moderne kunst. Der kan næsten ikke herske nogen tvivl om, at den anerkendte designerduo vil fortsætte med at designe feminint modetøj og eksklusive tasker i mange år endnu.

Proenza Schouler – Derfor skal du eje tøj og tasker fra det anerkendte brand

Proenza Schouler er ikke et billigt brand, hvilket aldrig har været hensigten, da kvalitet, design og pasform bliver vægtet højere end pris. Der er mange gode grunde til at købe tøj og tasker fra det anerkendte brand, hvilket du kan blive klogere på ved at læse med nedenfor:

  • Du bliver en del af moden – Det er de færreste kvinder, som ikke gerne vil være en del af moden, hvorfor du også bør holde dig up-to-date med de seneste modetrends. Proenza Schouler er allerhøjeste mode i øjeblikket, så du bør som minimum tjekke deres mange fine kollektioner ud. Dine veninder og kollegaer vil med garanti blive misundelige, hvis du anskaffer dig en taske eller en bluse fra Proenza Schouler.
  • Enestående kvalitet – Proenza Schouler benytter sig kun af de flotteste og mest slidstærke materialer, når det kommer til deres produktion af tøj og tasker. Du kan som forbruger ikke andet end at blive imponeret over kvaliteten, som er på sit højeste. Kvaliteten opvejer prisen, hvilket du også vil kunne nikke genkendende til, hvis du ejer et stykke tøj eller en taske fra Proenza Schouler.

Proenza Schouler formår gang på gang at lancere kollektioner, som er henvendt til den feminine, stilbevidste og kræsne kvinde, som kun ønsker at eje det bedste af det bedste. Du har nu også mulighed for at forkæle dig selv ved at købe tøj og tasker fra det omtalte brand.

Proenza Schouler har efterhånden designet rigtigt mange taske, men der er alligevel en taskemodel, som skiller sig ud fra mængden. Der er naturligvis tale om PS1, som fortsat er en meget populær taskemodel i både ind- og udland. Der er ingen risiko for, at du vil blive skuffet, hvis du køber tøj og / eller tasker fra det amerikanske modebrand.

2 I like it
0 I don't like it

Har du en mening? Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *