MaXXwell Badekar udviklet til det danske marked

Du kan her se vores brede udvalg af badekar. På baggrund af Wellmores solide erfaring inden for wellness er vores kar udviklet og produceret til det danske marked. Finder du ikke det, du søger ? så kontakt os gerne. Vi elsker udfordringer, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Du kan desuden blive meget klogere på brugen af badekar i bunden af denne side.Badekar, der passer til din badedrøm

Se vores store udvalg af badekar her på siden. Hos os findes kar til alle badeværelser og alle punge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Slutteligt har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.
se udvalg
Wellmores design er dansk design, skabt til danskere. Flotte, enkle linjer i et meget stilrent look, men stadig med mange forskellige løsninger til det moderne badeværelse. Uanset, om du foretrækker et fritstående kar eller et kar til indbygning, kan du finde en løsning, der passer til din badedrøm her på siden.

Vi har udviklet en løsning til dig, der er kommet lidt op i årene eller af andre årsager har reduceret bevægelighed. Vores Walk in badekar er udstyret med en låge, så du selv kan komme ind og ud uden brug af hjælpemidler. Dette specialkar passer ind i selv de mindste baderum. Du kan se disse modeller i vores udstilling og selv prøve, hvor nemt det er at komme ind i karret. Vi hjælper gerne med eventuelle spørgsmål og vejledning.Skal det være eksklusivt?

Har du et stort badeværelse, kan vi anbefale, at du ser vores udvalg af fritstående kar, som er blevet rigtig populære de seneste år. Du finder disse lige fra det helt enkle, klassiske kar til meget eksklusive designkar til dig, der vil skille dig lidt ud. Se blandt andet vores eksklusive badekar, MaXXwell LYON, et lækkert, nyt kar udført i artificial stone. Dette er absolut en af de mest eksklusive løsninger, der findes på markedet.

Alle vores kar kan købes online her på siden. Vil du gerne se mulighederne og din badedrøm, inden du beslutter dig, er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores store udstilling i Egtved. Her er vi altid klar med kaffe på kanden til at give råd og vejledning.