Inviter naturen ind i dit hjem med et håndlavet plankebord

Er man på udkig efter noget nyt til hjemmet og vil man samtidig gerne have noget anderledes og unikt, kan et plankebord være en mulighed. Hos den fynske virksomhed www.kaerbygaard.com beliggende lidt udenfor Odense, finder man blandt andet de smukkeste plankeborde.

Når man hos Kærbygård skal designe og producere et plankebord, er der kælet for detaljerne fra start til slut. www.kaerbygaard.com sætter en særlig ære i, at det er det helt rigtige træ, som findes, således at træets natur og historie kommer til sin ret, når bordet er færdigproduceret og kommer ind i det nye hjem. De plankeborde som er produceret fra www.kaerbygaard.com, er aldrig en standardvare, men derimod et unikum, som ikke kan findes i samme materielle udformning andre steder.

Hos www.kaerbygaard.com kan kunderne finde et alsidigt udvalg af borde, som er udformet planketræ. Både spiseborde, sofaborde og sågar runde borde kan man købe hos www.kaerbygaard.com Udover et stort udvalg af borde, kan man som kunde også finde snedkerkøkkener og diverse tilbehør til køkkenet, naturligvis udformet i træ efter samme principper, som man finder i udformningen og produktionen af plankeborde fra www.kaerbygaard.com Ligesom plankeborde er et snedkerkøkken også et unikum, når det kommer til design og materiel udformning. Med et snedkerkøkken kan man som kunde selv have en hånd med i designprocessen, idet alt laves på mål og ønsker fra kundens side. Noget som www.kaerbygaard.com især slår sig på er, at der næsten ikke er nogen begrænsninger, når det kommer til design, eller at man skal holde sig indenfor standardmål såvel som montering. Med et mantra om, at ‘alt er næsten muligt’, imødekommer www.kaerbygaard.com næsten enhver kundes behov for at få noget unikt og smukt ind i sit hjem, uanset om det er til køkkenet, til spisestuen eller til stuen.

Med et produkt fra www.kaerbygaard.com kommer naturen ind i hjemmet.