Inspiration til at arrangere et bryllup

Det er ikke alle der selv tør vove sig ud i at arrangere et bryllup, og jeg må være ærlig, her er jeg nok den dovne type, der springer over hvor gærdet er lavest. Det siger mig ikke noget, og i bund og grund skal jeg heller ikke giftes. Men hvis jeg skulle være så heldig at finde en mand, som jeg kunne holde ud at bo sammen med i resten af mit liv, så ville jeg foretrække et stille og roligt bryllup, et eller andet sted – komme hjem og så fortælle resten af familien det. Men jeg tænker at det næppe kommer på tale, for jeg er ikke lige den nemmeste at leve sammen med, og jeg bliver hurtigt træt af mænd der er så hjælpeløse at de ikke kan tørre sig selv bagi.

Weddii.com er gratis

Det er godt at have en fotograf, når man bliver gift – det er altid rart at have et minde om den lykkeligste dag i ens liv, hvis det altså er det. En bryllupsfotograf kan være dyr eller billig, og det er hvad der passer lige til ens pengepung, man skal kigge efter. Der er selvfølgelig forskel på diverse fotografer, men et billede er nu engang et billede. Giver man sig ud for at kunne tage gode billeder og kalde sig fotograf, så er det vel ikke så svært at vælge. Vi har altid brugt en af vores private venner, som er mega god til at fotografere, så tjener hun lidt, og vi andre spare lidt.