Forkæl dig selv og din veninde med en lækker venindespa

Sommerferien er for de fleste overstået, og hverdagen står for døren igen. Efteråret melder snart sin ankomst, og inden længe går vi en koldere tid i møde. Hvorfor ikke forkæle sig selv og sin veninde med en gang venindespa hos Dronning Dorotheas badstue, også kendt som Koldingkur.

Et væld af muligheder

Dronning Dorotheas badstue ligger centralt i Kolding, hvor det skønne personale står klar til at forkæle sine gæster med lækre wellnessoplevelser. Her findes eksempelvis relaxbassin, dampbad og sauna. Derudover tilbyder Dronning Dorotheas badstue også masse skønne wellnessbehandlinger.

Venindespa

Hos Dronning Dorotheas badstue er der rig mulighed for forkælelse. Man kan eksempelvis tage sin veninde, sin datter eller sin mor under armen og invitere på venindespa, for eksempel i form af det kommende event Havfrueaften, hvor der for en aften kun er adgang for kvinder. Her vil man blive forkælet med både wellness og spisning. Spisningen foregår som oftest, hvor der er dækket op omkring varmtvandsbassinet, og hvor man efter middagen kan benytte alle faciliteterne, som huset tilbyder. Atmosfæren er afslappende og indbydende, og der er virkelig lagt op til forkælelse af alle sanser.

Hos Dronning Dorotheas badstue findes udover den føromtalte Havfrueaften også andre spændende temaarrangementer. Oplev eksempelvis, hvad badstuen kalder, Well Espana, hvor der er pyntet op i bedste spanske atmosfæriske stil, og komplimenter med et dampbad eller saunagus.
Udover de mere ‘aqua-orienterede’ arrangementer og faciliteter, tilbyder Dronning Dorotheas badstue også kosmetologbehandlinger. Her er der både mulighed for mani- og pedicure, hårfjerning, få rettet bryn og vipper samt få en dejlig ansigtsbehandling.