Find din perfekte hvalpetræning.

Hvalpetræning træner både hvalp og ejer

Der er mange gode grunde til at gå til træning med sin lille nye hvalp. Det er rigtigt fint allerede at starte ved de otte uger.

Hvalpetræning er kun med hvalpe og træningen er sammensat efter det. Hvalpe bliver som bekendt hurtigt trætte og oplevelsen bør være god for de små ny. Alt dette ved hundetræneren alt om. Så du vil ikke få en overstimuleret hvalp med hjem fra træning.

Hovedformålet med hvalpetræning er den vigtige socialisering og enkelte kontaktøvelser mellem hund og ejer. Det vil styrke båndet mellem jer at gå til træning.

Kun gennem træning læres god opførsel.

Den meget nødvendige socialisering med andre hvalpe og mennesker giver en mere afbalanceret selvsikker hund, der nemmere kan aflæse andre hundes signaler. Omgangen med flere forskellige mennesker øger hvalpens tillid til fremmede mennesker.

Den perfekte hundetræning til dig og din hvalp

Hundestedet har samlet flere forskellige hundetrænere landet over. Her kan søges og findes.

Det mest optimale er et lokalt sted, så din lille hvalp måske kan få venner for livet. Måske kan du også selv få venner igennem hundetræningen.

F.eks. findes der et hvalpehold københavn som samler de små firbenede i storbyen. Ligeledes er der hvalpehold ude på landet og nogle steder i de mindre landsbyer.

Det er dog vigtigt at undersøge stedet først, for at se om I er mere eller mindre enige om, hvordan hundetræning skal foregå.

Så om du søger hvalpetræning eller hundetræning i byen eller på landet, så findes det her.