Økonomisk indretning af dit hjem

pots-716579_1280

Indretning af ens hjem kan man bruge mange timer på, men uden økonomi kan det ligne en umulig opgave, men det behøves det ikke at være. I dette indlæg kommer vi med konkrete idéer til hvordan du kan forbedre dit hjem på en økonomisk måde.

Find inspiration på diverse blogs og hjemmesider

Selvom det kan være sjovt at lave det hele selv, så skader det ikke at finde inspiration fra andre. IKEA har bl.a. en side dedikeret til inspiration, hvor møbler fungere bl.a. multifunktionelt og sætter et personligt præg på din indretning. Her finder du mange indretningsidéer til stue, køkken, badeværelse, soveværelse osv.

Har du ikke mange penge til dit indretningsprojekt, så kan det være en rigtig god idé at kigge på multifunktionelle møbler. Det kan bl.a. være at du er studerende i en lille lejlighed, så ville det være smart at finde en seng eller sovesofa med opbevaringsplads under, som gør du både spare penge og plads.

Der også også mange DIY (Do it yourself) bloggere som bygger kreative møbler fra gamle genstande. Disse er værd at følge hvis du er frisk på at gøre det meste af arbejdet selv. Dette gør også at du får din helt egen personlig i din indretning, og du har et helt unikt møbel som ikke kan købes.

Lån penge hvis økonomien er helt i bund

Lån penge hvis du mener du har brug for det. Hvis økonomien er helt i bund, så kan det være smart at låne penge i en kortere periode. At låne penge er meget normalt når man flytter i en ny lejlighed. Pengene kan bl.a. bruges til indskud eller indretning.

Når du låner penge til forbrug er det meget vigtigt at du overholder dine tilbagebetalinger frister da de genstande du køber ingen værdi har for låneudbyderen.

Låner du penge til indretning har du samtidig mere frihed idet dit budget bliver løftet. Dette gør du kan købe bedre møbler der holder længere, og samtidig er pænere.

Sådan finder du det billige lån

At finde et billigt lån kan være svært da der er mange parametre at kigge på. Bl.a. rente, løbetid, lånebeløb og meget andet man skal sammenligne. Det er blevet indført at alle lån skal anføres med ÅOP, som er en procent som viser hvor meget man betaler i procent om året med gebyr, renter og andre omkostninger. Ved at anvende dette parameter kan man sammenligne hvad lån koster ift. hende helt præcist.

At låne til indretnings vil gå ind under kategorien forbrugslån, og vil derfor være et dyrere lån end f.eks. billån eller huslån.

Del dine idéer med familie og venner

At dele sine indretningsidéer kan være en smart måde at kortlægge problemer og muligheder. Det er tit at en anden person ser andre muligheder end dig, og derved får du udvidet din horisont ved at dele dine idéer. Af og til sker det at en andens perspektiv kan ændre dit markant.

Køb økonomisk

Det burde sige sig selv, men en god idé kan være at undgå dyre mærkevare for at holde budgettet nede. Mange hjemmesider sælger mindre mærker som ikke er særlig dyre, de kan være svære at finde, men med et par timer foran computeren kan man sagtens finde møbler der passer ind i din indretning.

52 I like it
3 I don't like it

Har du en mening? Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *